Hoewel de veranda / tuinkamer een tussenvorm van de serre en uitbouw is, dient zij ook als rustplek. Behalve het romantische imago van de veranda, is deze ook bedoeld als sfeervolle beschutting. Een eigen overdekt terras in uw achtertuin. U geniet letterlijk buiten van de zon en bent tegelijkertijd beschermd voor weer en wind.

Beleef vanaf nu het gevoel van vakantie in uw eigen huis.

DE GEZELLIGHEID EN DE WARMTE
VAN EEN HOUTEN VERANDA / TUINKAMER

Hoewel hout meer onderhoud vraagt dan aluminium, kunnen veel mensen niet weerstaan aan de gezelligheid en de warmte die een houten veranda uitstraalt. Het hout dat wij verwerken is verschillende malen voorbehandeld zodat schimmel en vocht geen kans krijgt.

Buiten de natuurlijke kleur van het hout bieden wij ook de mogelijkheid om het hout te lakken in een ral-kleur naar uw keuze.

ALUMINIUM, GEMAKKELIJK TE REINIGEN EN ZEER ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Wenst u een veranda /tuinkamer waar u vooral van kan genieten zonder al te veel onderhoud ?  Dan is aluminium een perfecte keuze voor u.  Dit materiaal is gemakkelijk te reinigen en zeer onderhoudsvriendelijk ! Wij werken steeds met de meeste hohewijdig alunimun profielen van Van Beveren.  Dit zijn thermisch onderbroken  die voldoen aan de hoge isolatienormen.

Veranda’s / Tuinkamer worden volledig op maat gemaakt en de indeling wordt volledig aangepast aan de noden en wensen van de klant.