MEER DAN 30 JAAR ERVARING

PROFESSIONELE DESKUNDIG

KWALITEIT

KLANTTEVREDENHEID

SERRE

’s Winters het gevoel hebben dat u midden in uw tuin zit terwijl u zich warm binnen bevindt. Of ’s zomers juist kunnen genieten van de bloeiende natuur? Dat is wat onze serre voor u kan betekenen. Een fijne kamer die tijdens elk jaargetij licht en/of zon biedt. De “ruimtewinst” zorgt voor een comfortabele plek waarin u uren kunt doorbrengen. U ontvangt er vrienden, vindt er rust of gebruikt het als werkruimte. Wat u ook voor ogen heeft, de serre wordt werkelijk een extra stuk van uw huis. Bovendien geeft de serre meerwaarde aan uw woning.

LICHTSTRAAT

Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw. Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat kan u perfect oplossen met een lessenaars of zadeldak lichtstraat. Zo valt er opnieuw veel daglicht binnen en creëert u ook een ruimer gevoel.

AAN / UITBOUW

Het concept van een aanbouw of uitbouw is eenvoudig uit te leggen, je bouwt aan de  bestaande  woning en een extra ruimte. dan kan de achtergeven de gehele achter verwijdert. De bestande achter kan natulijke blij bestand. De Aanbouw kan met tradisional plat dak of met schuin aflopend dik kennen realissert.