De voordelen van een Serre

Een serre wordt ook wel tuinkamer of veranda genoemd. Een serre is een uitbouw aan uw huis met een glazen dak en/of wanden. Een serre,  heeft als voordeel dat uw tuin optisch meer bij uw huis getrokken wordt. Bovendien zorgt een serre voor veel lichttoetreding zodat uw bestaande woning heerlijk licht blijft. Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning neemt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Serrebouw valt of staat met een goede voorbereiding. Heeft u al langer het idee om uw woning uit te breiden met een groot uitzicht op uw tuin? Dan helpen wij als bouwbedrijf graag om de serre van uw woning te realiseren.

Vakkundige serrebouw voor uw woning in Amersfoort

U heeft zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe uw woonserre er uit moet zien voor uw huis in Amersfoort. En dan komt het moment dat een deskundige van het bouwbedrijf Verandalux aan uw idee voor een woonserre gaat werken. Iemand die u wijst op de voor- en nadelen van de verschillende constructies en mogelijkheden. Dit is de perfecte samenwerking om tot een mooi en kwalitatief hoogwaardige aanvulling van uw woning te komen. We helpen u daarom graag verder in de ruime omgeving van Amsterdam en Utrecht.

Een keurig afgewerkte serre door ons bedreven bouwbedrijf

Een serrebouw wordt ook wel tuinkamer of woonserre genoemd en in België staat het bekend als een veranda. In alle gevallen is een woonserre een uitbouw aan uw huis in Amersfoort met een glazen dak en/of wanden. De constructie van al onze serres is van aluminium. Aluminium is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Uw serre is daardoor een eenmalige investering waar u lang van geniet, zonder extra kosten voor onderhoud. Neem een kijkje in ons portfolio om de mogelijkheden van serrebouw te ontdekken.

Ideeën voor uw aanbouw? Wij staan voor u klaar!

Zou u graag een open uitbouw aan uw woning willen waar u geniet van een mooi buitenzicht, ongeacht het seizoen? Dan is een serre van ons bouwbedrijf dé oplossing! Een offerte aanvragen kan heel gemakkelijk via het online formulier of door te bellen naar 0650526121. Daar beantwoorden we tevens ook al uw vragen over een woonserre in of nabij Amersfoort.