Een uit- of aanbouw aan uw huis in Amersfoort

Een aanbouw of uitbouw creëert op een vrij eenvoudige manier meer leefruimte in uw huis in Amersfoort. Wij weten bij Verandalux maar al te goed hoe dat op een vakkundige en doeltreffende manier te volbrengen. Met een serre of veranda zorgt u ervoor dat de aanbouw ook een hele ruime indruk geeft met veel natuurlijke lichtinval. Uw reeds gebouwde uitbouw kan ook meer lichttoetreding verkrijgen door de plaatsing van een lichtstraat.

De ideale aanbouw voor het moderne huis in Amersfoort

Het concept van een aanbouw of uitbouw aan uw huis in Amersfoort is eenvoudig uit te leggen: u bouwt naast uw bestaande woning iets anders dat er tegen ‘gekleefd‘ zit. Vaak is het zo dat de verbinding tussen de bestaande woning en de uitbouw gescheiden wordt met een tussendeur. De mogelijkheden van een aanbouw voor uw huis in Amersfoort zijn zeer divers. Zo heeft u de keuze uit veranda’s, serres, lichtstraten, terrasoverkappingen, enzovoort. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van een mooie uitbouw aan huis.

Eerlijke prijzen voor uw uitbouw

De prijs van een uitbouw kan sterk variëren op basis van een aantal factoren. Logischerwijs is een grotere aanbouw duurder dan een kleinere. (onduidelijke zin) Daarnaast is het gebruikte materiaal een zeer belangrijke factor. Ieder materiaal heeft zijn eigen prijs, maar ook zijn eigen voor- en nadelen. Verandalux werkt graag met aluminium omdat dit materiaal weinig onderhoud vereist.

 

Een aanbouw is een grote investering, maar levert u erg veel woongenot op. Bovendien is de kostprijs van een aanbouw per m2 in veel steden lager dan de m2-prijs die de aanbouw bij verkoop van een huis oplevert. Onze ervaring is dat de investering in een aanbouw zichzelf ruim terugbetaalt.

 

Wilt u snel een inschatting krijgen van de prijs van een aanbouw? Het is mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen.

Deel uw wensen en wij bieden advies

Verandalux is de geschikte partner om u te helpen. Van een landelijke, moderne tot een romantische uitbouw van uw huis in de omgeving van Amersfoort; alles is bij ons mogelijk. Wenst u meer advies omtrent uw uitbreidingsplannen? Neem dan contact met ons via 0650526121 en krijg een principeschets. Het is tevens mogelijk om eenvoudig online een offerte aan te vragen.