Lichtstraat op een plat dak in Amersfoort

Met een lichtstraat op uw plat dak krijgt uw woning in Amersfoort meer natuurlijke lichtinval. Hierdoor lijkt uw veranda of aanbouw een stuk ruimer. Bij helder weer kan de mooie blauwe lucht bovendien een extra kleurenschakering creëren in uw huis. Bij Verandalux  luisteren we graag naar uw wensen en ideeën. Iedereen in de regio Amersfoort heeft namelijk een eigen visie voor een lichtstraat op hun plat dak.

Een moderne lichtstraat op het plat dak van uw woning in Amersfoort

Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw. Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat lost u perfect op met een lessenaars of zadeldak lichtstraat. Bij een lessenaars lichtstraat loopt het glas af naar één zijde. Met vele persoonlijke aanpasmogelijkheden is deze optie zeer geschikt voor een moderne en strakke aanbouw. De zadeldak variant leent zich daarnaast voor elk type ruimte. De typische puntvormige lichtstraat is flexibel toe te passen op elk plat dak in Amersfoort en omgeving. Alle lessenaars of zadeldak lichtstraten maken wij zelf volledig op maat in ons eigen atelier. We houden optimaal rekening met de afmetingen, hellingsgraad, materialen en glassoort die u kiest. Het is ook mogelijk om uw lichtstraat zelf te plaatsen. Dan bereiden wij alles voor en zetten we u op weg voor een geslaagde zelfplaatsing van uw lichtstraat.

Maak uw wensen kenbaar

Voor de plaatsing van uitgebreide glasaanbouw, zoals een veranda of serre, staan wij ook klaar in de ruime omgeving van Amsterdam tot Utrecht. Ziet u een lichtstraat op uw plat dak van uw woning in of rondom Amersfoort wel zitten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0650526121.