10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Aanbouw nabij Utrecht

Voor een aanbouw of serre aan uw huis in de omgeving van Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een moderne woning nabij Utrecht is een uitbouw haast niet weg te denken. Al 30 jaar lang zijn wij een vaste waarde in het werkveld en weten we elk project professioneel en vakkundig onder handen te nemen.

serre8
shutterstock_76106008

Een serre of aanbouw voor een betere woning rondom Utrecht

Wanneer u graag een uitbouw aan uw woning in de omgeving van Utrecht wilt, horen wij graag u persoonlijke voorkeuren. Bij een aanbouw gaan we op individuele basis te werk. U heeft meestal zelf al een idee of visie. Wij koppelen direct aan u terug wat doorgaans van toepassing is bij een serre of aanbouw en wat de mogelijkheden zijn. Beelden van onze voorgaande projecten vindt u in het portfolio. Wij realiseren niet alleen een serre, maar wij zijn van mening dat een lichtstraat op het platte dak van uw aanbouw ook vele mogelijkheden biedt in de omgeving van Utrecht. Zo krijgt een gesloten vertrek meer natuurlijke lichtinval via een groot dakraam.

Aan de slag in de hele Randstad

Bij Verandalux realiseren we niet alleen rondom Utrecht een serre of aanbouw. De voorbije jaren hebben wij al klanten geholpen in de hele Randstad, zoals onder andere in Amsterdam en Almere. In heel deze regio streven we ernaar dat onze klanten op lange termijn tevreden zijn. Daarom bieden wij u graag advies waarbij u keuze heeft voor een uitbouw aan uw woning rondom Utrecht die duurzaam en kwalitatief sterk is.

Regel een uitbouw aan uw woning rondom Utrecht binnen enkele minuten

Loopt u al over met ideeën voor een serre of aanbouw? Bij Verandalux realiseren we deze graag op een overzichtelijke manier. We gaan daarbij open te werk zodat u op de hoogte bent van alle processen in het project. Om zo’n project van wal te steken, vraagt u een online offerte aan of breng ons via 0650526121 op de hoogte. Bij onzekerheden of vragen staan wij tevens voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op
    image6