10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Serre nabij Almere

De plaatsing van een serre als aanbouw geeft meer licht en leefruimte aan uw woning in omgeving Almere. Daarnaast heeft u ook een open uitkijk op uw omgeving. Als aanbouw specialist verzorgen wij al jaren projecten waarin een uitbouw aan een woning te Almere wordt geplaatst. We bieden daarin verschillende opties om naar uw persoonlijke voorkeuren aan te passen.

serre8
shutterstock_76106008

Een moderne serre aan uw woning in omgeving Almere

Uw woning nabij Almere wilt u natuurlijk voorzien van een unieke uitbouw. Om dat te realiseren, komen we graag even op gesprek om te horen wat uw wensen zijn. Die idee├źn gebruiken wij als maatstaf om concrete schetsen aan u voor te stellen. 30 jaar ervaring in het werkveld zorgt ervoor dat wij een goed beeld hebben van kwalitatief sterke en esthetisch mooie constructies. Die kunt u altijd even bekijken in ons fotoportfolio. Natuurlijk verzorgen wij, naast een serre, ook andere toepassingen voor uw aanbouw te Almere Wij zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in de plaatsing van lichtstraten. Daarmee krijgt een gesloten ruimte meteen een ruimere indruk.

Actief in heel de Randstad

Verandalux werkt niet enkel mee aan projecten van een serre of aanbouw binnen de omgeving van Almere. In de gehele Randstad, van Amsterdam tot Utrecht, hebben wij de uitbouw bij woningen verzorgd. Onze flexibiliteit is dan ook iets dat klanten erg waarderen. Onze medewerkers beschikken over een unieke professionele deskundigheid. Zij willen niet zomaar uw project realiseren, maar ook kwaliteit verzekeren. Een duurzame serre of aanbouw aan uw woning te Almere en omgeving is wat ons bedrijf drijft. Klanttevredenheid is ons voornaamste streefdoel.

Vlot starten aan uw project

Een uitbouw aan uw woning in de omgeving van Almere is een proces dat u makkelijk in gang zet. Wij vinden het dan ook fijn als ons werk overzichtelijk blijft voor u, want wij verzorgen uw project van A tot Z. Vraag online een offerte aan of telefoneer naar 0650526121 voor vragen of meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op
    image6