10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Uitbouw voor woning nabij Amsterdam

Met een uitbouw breidt u uw woning te Amsterdam eenvoudig en snel uit. Wij bieden hierin meerdere opties aan. Zo is het mogelijk om een serre te zetten waarmee u meteen meer natuurlijke lichttoetreding krijgt. Daarbij krijgt u een leefruimte met een heel open uitzicht op uw achtertuin. Een sterkere lichtinval krijgt u ook met een lichtstraat op een plat dak. Verandalux staat bij al deze projecten voor u klaar.

serre8
shutterstock_76106008

Een uitbouw geeft uw woning nabij Amsterdam iets extra

Natuurlijk heeft u eigen idee├źn voor de uitbouw aan uw woning te Amsterdam. Wij zitten daarover graag aan tafel met u. Uw eigen creatieve inbreng vullen wij aan met adviezen op basis van onze ervaringen. Die combinatie zorgt ervoor dat u een unieke uitbouw krijgt die kwalitatief en duurzaam is samengesteld. Ons portfolio met voorgaande projecten kan u helpen om inspiratie op te doen voor uw eigen project.

Kwalitatieve service doorheen de Randstad

Wilt u graag een uitbouw aan uw woning, maar bent u niet woonachtig in Amsterdam? Zo hebben we al projecten uitgevoerd in onder andere Hilversum en Almere. Onze diensten zijn beschikbaar door de hele Randstad. Vraag eenvoudig een offerte aan of bel naar 0650526121 voor al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op
    image6