10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Aanbouw nabij Hilversum

Om een aanbouw te zetten in of rondom Hilversum bent u bij ons op het juiste adres. Verandalux heeft namelijk al 30 jaar ervaring met de plaatsing van een aanbouw, zoals een serre of veranda, in de omgeving van Hilversum. Door onze flexibele werkwijze geven we de wensen van onze klanten zo volledig mogelijk vorm. Zo krijgt u de mogelijkheid om uw creatieve ideeën te realiseren.

serre8
shutterstock_76106008

Een deskundig geplaatste aanbouw nabij Hilversum

Een moderne aanbouw biedt vele mogelijkheden. Zo geeft een mooie serre uw woning bij Hilversum een ruimte met veel natuurlijke lichtinval en een brede uitkijk naar uw omgeving. Een lichtstraat is ook een goede manier om met een glazen dakconstructie meer natuurlijk licht in uw ruimte te krijgen. Zo geniet u, ongeacht het weer, altijd van de buitenlucht. We bieden twee varianten van de lichtstraat, namelijk een lessenaar of zadeldak. Natuurlijk is het mogelijk om met deze varianten nog creatief aan de slag te gaan. In ons portfolio vindt u voltooide projecten om inspiratie op te doen.

Operationeel in de Randstad

Wij plaatsen niet enkel een aanbouw of serre rond Hilversum. Zo staan wij in de bredere omgeving van UtrechtAmersfoort en Almere voor u klaar. Voor zowel ondernemers als particulieren staan wij paraat om kwalitatief werk af te leveren. We gaan graag samen met u aan tafel zitten om uw ideeën te bespreken. Op basis van onze jarenlange ervaring komen we samen tot een mooie aanbouw, zoals een serre, voor uw woning in Hilversum.

Een serre aan uw woning in omgeving Hilversum? Laat het weten!

Klanttevredenheid staat bij Verandalux hoog in het vaandel. Daarom bieden wij onze services zo gemakkelijk mogelijk aan. Vraag eenvoudig een offerte aan. Wilt u liever nog wat meer informatie over ons of onze werkwijze? Wij staan op 0650526121 klaar voor al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op
    image6