10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Serre nabij Amersfoort

Een serre aan uw woning in de omgeving van Amersfoort is bij Verandalux zo geklaard. Ons bedrijf heeft namelijk al vele jaren ervaring met het realiseren van verschillende soorten aanbouw. Met een serre creƫert u een extra ruimte bij uw woning met veel natuurlijke lichtinval. Daarbij heeft u ook nog eens een mooi uitzicht op uw tuin of omgeving.

serre8
shutterstock_76106008

Een mooie serre als aanbouw in omgeving Amersfoort

Bij serrebouw is het belangrijk dat men vakkundig aan de slag gaat. Natuurlijk heeft u als klant een eigen visie voor de serre aan uw woning te Amersfoort. Uw wensen vullen wij aan met adviezen vanuit het werkveld. Zo bent u verzekerd van een duurzame en kwalitatieve aanbouw. Voor inspiratie staat het u vrij om in ons portfolio te kijken naar gerealiseerde projecten.

Klaar voor al uw aanbouwwensen

Ons bedrijf kan buiten serrebouw ook al uw andere aanbouwwensen vervullen. Zo brengen wij bijvoorbeeld ook meer daglicht in uw woning door middel van een lichtstraat. Hierbij bent u altijd verzekerd van een flexibele service. Elke lichtstraat is namelijk anders en moet voldoen aan andere eisen. Daarbij zijn we niet gelimiteerd tot omgeving Amersfoort voor bijvoorbeeld een serre. Onze diensten zijn namelijk beschikbaar in de gehele Randstad, ook Almere en Hilversum.

Bij vragen of twijfel helpen we u graag

Wij vinden het vooral belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent als u een serre bij uw woning in Amersfoort wilt laten bouwen. Vraag daarom eenvoudig een offerte aan. Met andere vragen en opmerkingen bent u welkom om te bellen naar 0650526121.

Neem vrijblijvend contact op
    image6