10-jarige garantie

Vrijblijvende offerte

Begeleiding van A tot Z

Serre nabij Amsterdam

Met een serre als aanbouw bij uw woning rond Amsterdam zorgt u ervoor dat u een extra open leefruimte krijgt. Met een groot uitzicht op uw tuin of omgeving volgt de sfeer in uw woning mooi de seizoenen op. Verandalux is een specialist op het gebied van serrebouw in de omgeving van Amsterdam. De wensen van onze klanten vormen bij elk project de rode draad. Zo bent u zeker dat uw serre aan uw woning te Amsterdam volgens uw visie wordt verwezenlijkt.

serre8
shutterstock_76106008

Een serre van een specialist in omgeving Amsterdam

In meer dan 30 jaar hebben we allerlei soorten aanbouw gerealiseerd in en rondom Amsterdam. Zo brengen we ook meer licht in een ruimte door een lichtstraat op een plat dak. Daarin hebben we een lessenaars en zadeldak variant die we allebei ook nog naar persoonlijke voorkeuren aanpassen. Diezelfde individuele begeleiding is tevens van toepassing bij onze serrebouw in omgeving Amsterdam. Vele voorbeelden van eerdere projecten vindt u in ons portfolio.

Operationeel in de volledige Randstad

Een aanbouw of serrebouw van ons bedrijf is niet alleen beschikbaar in de omgeving Amsterdam. Wij hebben namelijk ook al serres gezet in Hilversum en Amersfoort. Onze expertise is beschikbaar in de gehele Randstad. Met klanttevredenheid als een van onze hoofdpijlers zijn we bereid om ver te gaan voor u. Liefst communiceren we op voorhand over uw project, waardoor een combinatie van uw wensen en onze adviezen resulteert in een mooie aanbouw of serrebouw in omgeving Amsterdam.

Onze diensten nodig? Wij gaan graag aan de slag!

Denkt u wel vaker aan een serrebouw of ander soort aanbouw bij uw woning te Amsterdam? Wij staan klaar om uw specifieke eisen te realiseren. Om een beroep te doen op onze diensten vraagt u een offerte aan. Het is ook altijd mogelijk om te bellen naar 0650526121 voor antwoord op uw vragen of meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op
    image6